Introduktionen HT23

Vad kul att du har blivit antagen till Örebro universitet och vill vara med i sektionen för teknik och natur!

Från och med den 21:a augusti drar vi igång med en fullspäckad introduktion fylld med fester, aktiviteter, tävlingar och givetvis en och annan sittning. Introt är ett perfekt tillfälle att få lära känna universitetet, staden, massa nya människor och självklart att ha kul!

Under introt så kommer du som nystudent bli indelad i en introduktionsgrupp där dina Phaddrar kommer guida dig igenom allt du behöver veta. Phaddrarna har i sin tur
Phadderchefer, som är de som ansvarar för varje enskild grupp. Vi har även en Kommitté som tar hand om sittningar, försäljning av introduktionspåsar och planering av introduktionuppdrag. Ansvarig för Kommittén är Kommitté Ordförande, K-O (muu). Till sist så är det vi, TekNats två Generaler Filip & Ripley, som styr hela kalaset.

Utöver det så är det såklart nystudenterna som utgör den stora delen av introduktionen. För att få möjligheten att delta ska du vara medlem i TekNat och Örebro studentkår samt köpa en introduktionspåse. För att bli medlem i TekNat så går du in på Örebro studentkårs medlemsportal via orebrostudentkar.se och följer anvisningarna. Intropåsen köper du under välkomstdagen och då är det viktigt att du kan visa att du är medlem i TekNat, så spara kvittot på mobilen. Om du inte kan komma på välkomstdagen så kan du ansluta till introduktionen när som helst och köpa din intropåse då.

Ovan finns en länk till introschemat så att du kan se vad du har att se fram emot! Vi har även en Facebookgrupp som heter “TekNats Introduktion HT23” där du får all information som du behöver, så gå med i den redan nu!

Övriga saker som kan vara bra för dig som ny student i TekNat
att veta hittar du här: Bra att veta.

Har du frågor så kontakta gärna oss Generaler eller skriv i Facebookgruppen så får du svar så fort som möjligt!

Vi är så grymt taggade på att träffa er i höst och dra igång  introduktionen, vi ses snart!

Då schemat ständigt ändras är det viktigt att hålla sig uppdaterad, så besök denna hemsida med jämna mellanrum för att få en aktuell bild för hur schemat ser ut.

Generalerna

Filip Plars & Ripley Brjánsdotter

Som General i TekNat anordnar vi TekNat-veckan och vi har det övergripande ansvaret för introduktionen HT23. Arbetet inkluderar rekrytering och utbildning av phaddrar, planering och ser till att alla har en fantastiskt rolig introduktion!

Vid frågor får ni gärna höra av er till oss, ni når oss på:

Facebook: Generalerna TekNat
Instagram: @generalerna_teknat
Mail: general@teknat.se

Telefon:
Filip: 0724438001
Ripley: 0708165765