NAVO (NAturVetenskapliga Organisationen) är en förening under kårsektionen TekNat som riktar sig till dig som läser kurser eller program inom de naturvetenskapliga ämnena Vi jobbar för att främja gemenskapen mellan både kurser, program och läsår. Detta genom både pluggstugor, där vi tar hjälp av varandra för att skapa bästa möjliga förutsättning för att lyckas med studierna, samt genom sociala event där du får chansen att lära känna många nya härliga människor!

NAVO är föreningen för dig som är sugen på att ta del av en större gemenskap full med människor som har samma intressen som dig. Ta chansen att maxa din studietid samtidigt som du på sikt även kommer att få möjligheten att skapa kontakter med företag som kan vara viktiga för din framtida karriär.

För det mesta hittar du oss i Bilbergska huset men se även till att bli medlem i vår Hitract och följa oss på Instagram för att få den senaste uppdateringen på vad vi håller på med just nu. Du kan också nå oss via mejl på info@navo.teknat.se  Hoppas vi ses!