Introduktion HT19

Hej och välkommen till Introduktionen TekNat HT19!

Vad kul att Du har blivit antagen till Örebro universitet och vill vara med i sektionen för teknik och natur! 

Från och med den 27:e augusti drar vi igång med en fullspäckad introduktion fylld med fester, aktiviteter, tävlingar och givetvis en och annan sittning. Introt är ett perfekt tillfälle att få lära känna universitetet, staden, massa nya folk och självklart att ha kul! 

Under introt så kommer Du bli guidad av Phaddrar som kommer vara med hela tiden och hänga med er. Phaddrarna har Phadderchefer, det finns en Phadderchef som ansvarar för varje grupp. Vi har även Kommittén som har ansvar för sittningar och försäljning mm. Ansvarig för Kommittén är Kommitté Ordförande, K-O (muu). Till sist så är det TekNats två Generaler, Erik & Erik, som styr hela kalaset. 

Utöver det så är det såklart nystudenterna som gör upp den stora delen av introduktionen. För att vara med så ska Du vara medlem i TekNat och Örebro studentkår samt köpa en intropåse. För att bli medlem i TekNat så går du in på ÖS medlemsportal på orebrostudentkar.se och följer anvisningarna. Intropåsen köper Du under välkomstdagen och då är det viktigt att du kan visa att du är medlem i TekNat, så spara kvittot på mobilen. Om du inte kan komma på välkomstdagen så kan du ansluta till introt när som helst och köpa Din intropåse då. 

Nedan finns en länk till introschemat så att du kan se vad som hända skall. Vi har även en facebookgrupp som heter TekNats Introduktion HT18 där du får all information som du behöver, så gå med i den. 

Har du frågor så kontakta gärna Generalerna eller skriv i facebookgruppen så får du svar så fort som möjligt!

Ses snart!

Då schemat ständigt ändras är det viktigt att hålla sig uppdaterad så besök denna hemsida med jämna mellanrum för att få en aktuell bild för hur schemat ser ut.

Generalerna

Cecilia Tylstedt

Mobil: 0707350503
Mail: general@teknat.se

Tobias Nacke

Mobil: -
Mail: general@teknat.se