Ny student HT21

Notera att schemat är preliminärt.

STORT grattis till din antagning och varmt välkommen till Örebro universitet! 

TekNat är en av de 9 kårsektioner som finns under Örebro Studentkår – universitets gemensamma kår. Vi i TekNat styr under läsårets gång upp en rad roliga evenemang, sittningar och andra festligheter. Vi bedriver även utbildningsbevakning för att se till att du får ut det du förväntar dig av din utbildning. Mer information om allt roligt som händer kommer närmare terminens start! Vi använder oss av appen Bonsai för köp av biljetter, information med mera, så ladda ner appen redan idag för att vara redo! Läs mera på sidan “Bra att veta”.

Introduktionen HT21 kommer att genomföras oavsett hur restriktionerna av Covid-19 ser ut i höst. Så se till att vara en del av introduktionen för att få en så rolig start på din studietid som möjligt. 

Vi har gjort en gemensam grupp för alla nystudenter i TekNat där ni kan ställa frågor, snacka lite skit osv! 😉 

TekNats introduktion HT21

För att inte missa rolig och nyttig information vad som händer framöver får ni gärna gå in och följa TekNat på våra sociala medier. 

Instagram: 

@sektionen_teknat 

@teknat_studiesociala

Facebook: 

Sektionen TekNat

TSU – TekNats Studiesociala Utskott

VI LÄNGTAR TILLS VI SES // Generalerna

Generalerna

Ludvig Cederhage & Mattias Moberg

Som General i TekNat anordnar vi TekNat-veckan och vi har det övergripande ansvaret för introduktionen HT21. Arbetet inkluderar rekrytering och utbildning av phaddrar, planering och ser till att alla har en fantastiskt rolig introduktion!

Vid frågor får ni gärna höra av er till oss, ni når oss på:

Facebook: Generalerna TekNat

Instagram: @generalerna_teknat

Mail: general@teknat.se