Sexmästeriet

Sexmästeriet är den studiesociala gruppen som anordnar phester och aktiviteter inom sektionen, ansvarar för sektionens overaller och märkesbeställningar.

Sexmästeriet styrs av sexmästaren som fungerar som ordförande för gruppen. På hans sida finns Vice Sexmästare som är Sexmästarens högra hand och resten av Sexmästeriet medlemmar som kan kallas Sexmästerister.

Sexmästeriet anordnar phester specifikt för sektion men även för hela universitetet, så alla kan komma och ha trevligt vare sig TekNat eller annan sektion.

Sexmästeriet är öppet för hela sektionen för förslag och funderingar för phester, aktiviteter, overaller, märken och annat studiesocialt inom TekNat. Vi finns även till för att hjälpa om det finns osäkerhet hur man ska anordna en egen phest eller sittning.

På sexmästeriet facebook sida utannonseras event, nyheter och annat rörande sexmästeriet, där kan man även skriva direkt till sexmästeriet för frågor och funderingar.

https://www.facebook.com/profile.php?id=692595930829749&fref=ts

Phester

Sexmästeriet anordnar ett antal olika phester och sittningar, dem mest populära är:

  • Det är första phesten på höst terminen där vi drar fram grillen för en sista gång innan höstens kalla dagar kommer. Denna phest sker i september precis efter introduktionen är slut.
  • Missade du att fira någon högtid senaste halvåret? Vill du ha en till födelsedag? På turbosittningen firar vi in ett halvår av högtider och födelsedagar på en kväll. Det är en fartfylld kväll och är man inte uppmärksam så missar mar kanske nåt kul. Denna sittning hålls både på hösten och våren.
  • Hösten har blivit vinter. Marken har blivit vi (kanske) så vi vill fira det med en finsittning av julig kvalitet. Hoppas du gjort din önskelista, för vem vet vad tomten tar med till denna fina kväll.
  • Våren har kommit och det är dags att klä sig lite skönare. Och en kjol är ju ett väldigt slappt klädesplagg. Så varför inte göra en phest där ALLA bär kjol? En väldigt rolig kväll som många uppskattar! (OBS! Kilt är inte kjol)

När vi inte anordnar phester och sittningar anordnar vi även

  • Bryggeribesök
  • Pubkvällar
  • Beerpong turnering
  • Dryckesutmaningar
  • MED MERA!

Overaller

Overallen bärs med stolthet av studenter över hela landet. Olika universitet och högskolestudenter bär det för att visa skola, sektion eller program, beroende på stad och skola.

TekNat har färgen lila, och lila är vår färg. På overallen sys phestmärken, phaddermärken, dryckesmärken och alla andra sorters märken på. Och det är studenten i overallen som bestämmer hur många och vilka sorts märken man vill sy/limma fast
Man kan även sätta fast diverse föremål på overallen som gosedjur, nitar, flasköppnare (standard) och andra praktiska ting som kan vara bra att ha på phest.

Vill du skaffa overall eller har du frågor om hur det är att äga en? Fråga sexmästeriet på Facebook eller kom förbi sektionsrummet i Teknikhuset någon dag.

Teknologmössa

Teknologmössan bärs av studenter inom tekniska universitetsprogram i Sverige. Den är lik en studentmössa men med en utdragen del som kallas plös, samt en tofs hängandes. På tofsen kan man sätta fast spegater som kan visa; vilket program man går, vilket år, styrelseposter och andra bravader.
Vill man skaffa sig en mössa kontaktar man sexmästeriet via deras facebook eller på mejlen.

Sexmästare Fredrik Hamrebjörk och Emelie Sandström
saxmastare@teknat.se