Vad är TekNat?

TekNat

TekNat är sektionen för de studenter som läser vid institutionen för naturvetenskap och teknik vid Örebro universitet. Till institutionen hör utbildningar inom områdena maskin, bygg, data, biologi och kemi på både förberedande-, grund- och masternivå med det går även att läsa friståendekurser.

 

Sektionens uppbyggnad: Sektionen består utav alla medlemmar som betalat medlemskap i Örebro Studentkår och läser teknik- eller naturämnen. TekNat administreras av en styrelse som består av 13 förtroendevalda studenter inom TekNat.

 

Sektionsrum: TekNats sektionsrum finns i rum T110 vid entré A till Teknikhuset (i närheten av hörsal T). Kom dit om det är något du undrar eller om du behöver hjälp. Det rullar även information på den skärm som sitter i sektionsrummets fönster.

 

Örebro studentkår

 

Örebro studentkår består av nio stycken kårsektioner som tillsammans representerar alla studenter och doktorander på Örebro universitet: Corax, DokSek, GIH, Grythyttan, Musik, Sobra, Serum, Sesam och TekNat. Vilken kårsektion man som student tillhör avgörs av vilken utbildning man läser, undantaget DokSek som samlar alla doktorander oavsett studieinriktning.

 

Örebro studentkår företräder dig som student och doktorand vid Örebro universitet. Hit kan du vända dig om du har frågor och funderingar kring din studiesituation, studentlivet eller problem med din utbildning. Örebro studentkår är en partipolitiskt, fackligt och religiöst obunden organisation som driver studenternas intressen i rad olika frågor. Örebro studentkår vill trygga din utbildning, din hälsa och se till att du har en riktigt bra studietid.