Ny Student

 

Vad kul att du ska läsa en utbildning inom TekNat! Vi vill hälsa dig varmt välkommen till Örebro universitet och Örebro stad.

Vi vill att du ska få en riktigt bra start på din tid som student och vill med det bjuda in dig till vår fantastiska introduktion, där du garanterat kommer träffa många nya vänner och få minnen för livet!

 

Välkomstdagen kommer vara helt gratis och öppen för alla nya studenter, men för att få vara med på resterande del av introduktion kommer du vara tvungen att köpa en intropåse.

Den innehåller bl.a. kårmedlemskap i ett helt år, en introduktionsbricka som ger dig fritt inträde på samtliga utekvällar under introduktionen samt lite smått och gott. Intropåsen kommer finnas till försäljning på samtliga aktiviteter under introduktionen och i TekNats sektionsrum T103 i teknikhuset mellan 12.00-13.00. Påsen kostar 400kr och den går att betala både med swish och kontanter. Kan du inte komma till första dagarna är du varmt välkommen att ansluta till introduktionen när du vill och kan.

 

Mer information och schemat för introduktionen hittar du här på vår hemsida under fliken “INTRODUKTION HT17”. Vi rekommenderar även att gå med i vår facebook-grupp ”TekNat” samt instagramkontot Teknat_Sektionen. Där kommer det upp uppdaterad information om introduktionen eller eventuella ändringar.

 

Vårt lokala schema hittar du om du klickar på SCHEMA INTRODUKTIONEN

Det allmänna schemat anordnat av Örebro Universitet hittar du här: ALLMÄNNA SCHEMAT

 

Det går självklart bra att kontakta oss generaler om du har frågor om introduktionen, universitetet eller precis vad som helst. Detta gör du bäst genom vår mail general@teknat.se.

Vi vi ser fram emot att få träffa just dig!

 

Med vänliga hälsningar

Dina generaler i TekNat